banner

PALVELUMME

TEHOVALKAISU

Tehovalkaisussa hampaat käsitellään 3 kertaa valkaisuaineella ja saat lopputuloksena selkeästi vaaleammat, luonnollisen valkoiset hampaat. Koko toimenpide kestää vain noin tunnin. Tehovalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 4-6 astetta, lopputulos on kuitenkin aina yksilöllinen.


KEVYTVALKAISU

Hampaat käsitellään valkaisuaineella yhden kerran ja toimenpiteeseen menee aikaa noin 30 minuuttia. Kevytvalkaisu kirkastaa hampaitesi väriä ja sopii erinomaisesti tehovalkaisun tuloksen ylläpitoon. Kevytvalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 1-2 astetta, lopputulos on kuitenkin aina yksilöllinen.


SOODAPUHDISTUS

Soodapuhdistuksella saadaan tehokkaasti poistettua värjäytymiä ja plakkia hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä. Esimerkiksi kahvi, tee, punaviini, tupakka ja colajuomat värjäävät hampaiden pintoja. Toimenpide tehdään hienojakoisella puhdistusaineella yhdessä vesi-ilma painesuihkeen kanssa. Soodapuhdistuksella saadaan nopeasti puhtaat, kiiltävät ja liukkaat hampaat.


HAMMASKIVEN POISTO

Ammattitaitoiset suuhygienistimme poistavat hammaskiven hellävaraisesti käyttäen ultraääntä seka käsi-instrumentteja. Säännöllinen hammaskiven poisto auttaa pitämään suun terveenä. Kun suuhun kertyvä bakteerimassa, eli plakki kovettuu, se muuttuu hammaskiveksi. Hammaskiveä on yleensä suun vaikeasti puhdistettavilla alueilla, esimerkiksi ahtaissa hammasväleissä. Hammaskiveä kertyy myös ienrajaan, sekä ikenen alle ientaskuihin. Tämä voi hoitamattomana johtaa ientulehdukseen.


ESTEETTINEN HAMPAAN MUODON KORJAUS

Teemme hampaiden kevythiontaa, jolla voidaan korjata hampaan muotoa.


PUHDAS SUU -PAKETTI

Paketti sisältää hampaiden tarkastuksen, hammaskiven poiston, soodapuhdistuksen, fluorauksen, sekä neuvonnan omahoitoon. Aikaa toimenpiteisiin varataan noin 30-45 minuuttia.