banner

VALKAISUSTA

VALKAISUMENETELMÄMME
Käytämme hampaiden valkaisussa Beyond-valkaisumenetelmää, joka on turvallisin ja tehokkain tapa vaalentaa hampaasi. Innovatiivinen LightBridge valotekniikka yhdistää voimakkaan halogeenin ja LED-valo -tekniikan tuottaakseen tehokkaan valon. Optisella lasilla suodatettu valo poistaa haitallisen ja kipua aiheuttavan lämmön, sekä ultraviolettisäteet. Tämä turvallinen teknologia yhdistettynä Beyondin kehittämään valkaisugeeliin takaa sinulle kirkkaamman hymyn ja miellyttävän kokemuksen.

 

ENNEN VALKAISUA
Lähtökohtaisesti hampaiden valkaisu tehdään puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Hammaskivi, sekä pinnalliset värjäymät on tärkeää puhdistaa ennen valkaisua parhaan lopputuloksen saamiseksi. Myös tulehdukset ja paikkausta vaativat hampaat tulee hoitaa ensin kuntoon. Suuhygienistimme tekee ennen toimenpidettä suun terveyden tarkastuksen, jossa katsotaan, ovatko nämä asiat kunnossa.

 

48 TUNTIA TOIMENPITEEN JÄLKEEN:

  • Älä käytä tummia/värjääviä juomia ja ruokia, kuten kahvi, tee, punaviini, soijakastike, tomaatti, paprika, lakritsi, salmiakki, suklaa, mustikat, curry ja colajuomat.
  • Älä polta tupakkaa/sikareita, tai käytä muita tupakkatuotteita.
  • Älä käytä värillistä hammastahnaa.

 

VALKAISUTULOKSEN SÄILYTTÄMINEN PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ:

  • Käy säännöllisesti suuhygienistillä poistamassa hammaskivi ja värjäytymät.
  • Ylläpitovalkaisu voidaan tehdä 1-2 kertaa vuodessa.